post@atfas.no

Vi stiller med takstmann (Bærum og omegn)

Er du på utkikk etter en takstmann? Enten du skal selge eller kjøpe bolig, trenger en uavhengig ekspert til å foreta en reklamasjonsrapport eller har behov for en upartisk kontroll, kan vi i Asker Takstforum hjelpe. Vi er eksperter på takst og har bred erfaring innen byggfag. Du kan av oss forvente deg bygningsfagkyndige som er profesjonelle og også stolte av å være fullstendig uavhengige med lojalitet til kunden. Vi stiller opp på kort varsel (Bærum og omegn). 

Forberedelser ved besøk av takstmann

Når du har avtalt besøk av en takstmann, er det noen enkle grep som gjør at jobben går raskt og effektivt. Det er alltid lurt å finne fram all dokumentasjon du har på boligen, både tidligere salgsoppgaver og dokumentasjon på alt arbeid som er gjort. Har du den elektroniske tjenesten Boligmappa vil du enkelt kunne hente fram denne dokumentasjon. Takstmannen vil sannsynligvis foreta en oppmåling av arealet til boligen, og gjøre en inngående sjekk av boligens våtrom. Rens alle sluk, og sørg for at det er ryddig i skap og områder der takstmannen må komme til for å undersøke rørene. Vinduer og dører bør ha fri adgang, og ofte blir også varmtvannstanken undersøkt.

Ekspertise innen takst- og verdivurdering

Har du behov for en helt upartisk takstmann, er våre dyktige ansatte i Asker Takstforum klare til å ta på seg oppdraget. Vi sørger for detaljerte, nøytrale rapporter uansett hva du trenger en takstmann til. Skal du for eksempel kjøpe eller selge bolig anbefaler vi på det sterkeste at det foreligger en tilstandsrapport. Forbrukerrådet advarer på generell basis mot å kjøpe bolig uten en godkjent tilstandsrapport etter de nye reglene i avhendingsloven av 1. januar 2022. Vi utfører en rekke forskjellige oppdrag, enten du trenger en takstmann til en verdivurdering, en forhåndstakst, en tilstandsrapport eller kanskje en reklamasjonsrapport. Ta kontakt for en hyggelig prat og mer informasjon.

Kontakt oss