post@atfas.no

Truls Stokker: Takstmann med bred erfaring

Blant de ansatte i Asker Takstforum finner du tømrermester Truls Stokker. Han har drevet takstforetak på heltid siden 1995, og har bred erfaring med en rekke ulike takstoppdrag. Videre har han godkjenning for verditakst og tilstands- og boligrapporter. I tillegg til sin utdannelse som tømrermester er han også utdannet som bedriftsøkonom. Dette er med på å gjøre ham til en godt skikket takstmann. Truls Stokker er for øvrig takstmann i regi av NTF og sertifisert av Det Norske Veritas.

Trenger du trykktest? Kontakt takstmann Truls Stokker

Det kan være aktuelt med en trykktest for eksempel for nybygg eller ved overtagelse av ny bolig. En trykktest vil avdekke om bygningen er tettet i henhold til gjeldene forskrift. Når man utfører en trykktest er det viktig at alle dører, vinduer og andre åpninger lukkes så godt som mulig. En kalibrert vifte vil så skape et undertrykk eller overtrykk på 50 Pa og vil måle hvor mye luft som må blåses eller suges inn for å oppnå dette trykknivået. Skulle det dokumenteres en dårlig tetthet anbefales en termografi for videre å avdekke hvor luftlekkasjen er. Termografering er meget lønnsomt for energieffektivisering, og kan kombineres med en trykktest.

Sakkyndige, uavhengige takstmenn

Uansett hvilken jobb du skal ha utført, vil Asker Takstforum sine dyktige takstmenn levere høy kvalitet og detaljerte rapporter. Trenger du en sakkyndig i spørsmål om byggetekniske forhold eller eiendom tar vi gjerne på oss oppdraget. Vi er helt uavhengige uten bånd til andre i bransjen. Videre har våre dyktige ansatte flere tiårs erfaring i bransjen innen taksering av boliger og næringseiendommer så vel som utarbeiding av tilstandsrapporter. Kontakt oss i dag, enten du har konkrete spørsmål eller trenger mer informasjon om de tjenestene vi kan tilby.

Kontakt oss