post@atfas.no

Steinar Brodvoll – takstmann i Asker Takstforum

Steinar Brodvoll har jobbet i bygg- og takstbransjen i godt over 30 år. Opprinnelig har han fagbrev som tømrer, og innehar over 30 års erfaring blant annet fra egenetablert tømrerfirma. I 2013 ble han ferdigutdannet som takstmann, etter å ha jobbet som byggeleder for Jernbaneverket. Steinar Brodvoll har omfattende erfaring som prosjektleder, byggeleder, HMS-leder, takstmann, tømrer og uavhengig kontrollør.

Når du trenger en dyktig takstmann til å utføre en tilstandsrapport eller verditakst, er dette et av ekspertiseområdene til Asker Takstforum og takstmann Steinar Brodvoll. Ønsker du å komme i direkte kontakt kan du ringe på telefon 91 73 65 55.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er egentlig takst?

Takst er et begrep som benyttes der en bygningssakyndig har foretatt en vurdering av en bolig. Dette kan også resultere i en estimert verdi, altså verditakst.

Hva slags typer boligtakst finnes?

Når det kommer til boligtakst, finnes det fire forskjellige rapporter:

Verditakst: Befaring av eiendom utføres av en takstmann, relativt overfladiske observasjoner og tydelige feil og avvik noteres. Dette er ikke en grundig vurdering av boligens tilstand. Takst vil påvirkes av beliggenhet, utsikt og lignede forhold.

Tilstandsrapport: Detaljert undersøkelse av boligen, inkluderer alle rom samt kontroll for blant annet vannskade.

E-takst: En takst som sier minimalt om boligens faktiske tilstand. Dette er en takst som utregnes basert på statistiske data i kombinasjon med en eventuell befaring.

Boligsalgsrapport: Spesiallaget for boligsalg, ofte en sammenfatning av ulike rapporter.

Hvilke tjenester tilbyr dere?

I Asker Takstforum leverer vi en rekke forskjellige tjenester innen takst- og verdivurderinger, enten det gjeler kjøp og salg, arv eller vedlikeholdsarbeid av bygninger. Våre ansatte har bred erfaring innen bransjen og leverer alltid arbeid av høy kvalitet. Vi er fullstendig uavhengige og helt uten tilknytning til andre i bransjen. Blant tjenestene vi tilbyr finner du verditakst, boligsalgsrapport, tilstandsrapport, reklamasjonsapport med mer.

Kontakt oss