post@atfas.no

På utkikk etter takstmann (Asker og omegn)?

En takstmann er faglært til å sette verdi på en gjenstand eller en eiendom. Dette er omfattende kunnskap, som inkluderer inngående kjennskap til lover og regler og å ha et godt øye for tekniske detaljer. Ærlighet er avgjørende, det samme gjelder uavhengighet og evne til å opptre som en nøytral part. En takstmann har som regel flere års fartstid innen en rekke felt, som byggebransjen, enten som murmester, byggmester, tømmermester eller lignende. Det kan også være hen innehar en faglig bakgrunn fra byggeteknisk fagskole eller som ingeniør og arkitekt. Vi er din trygghet når du er på utkikk etter takstmann, Asker Takstforum består utelukkende av høyst kvalifiserte fagfolk med lang tid i bransjen.

Krav til kunnskap

Det stilles i dag strengere krav til salg av bolig, etter endringer i avhendingsloven som trådte i kraft 1. januar 2022.  Tidligere var det mulig å selge bolig ‘som den er’, mens det i dag stilles mye strengere krav til informasjon om boligen ved et boligsalg. En takstmann kan utføre en rekke forskjellige oppdrag, som forhåndtakst, verditakst, tilstandsrapport, reklamasjonsrapporter, bygningskontroll med mer. Ved forsikringssaker benytter man som regel alltid en takstmann. Asker Takstforum kjenner faget, jobber effektivt og er fullstendig uavhengig. Vi er med andre ord et godt valg for oppdraget. 

Uavhengighet og nøyaktighet

Asker Takstforum består av flere takstmenn med over 30 års fartstid i bransjen. Som kunde kan du være trygg på at det arbeidet som gjøres utføres av fagpersoner med spisskompetanse innen taksering og verdivurdering. Vi holder til i trivelige lokaler i Asker, men påtar oss store så vel som små oppdrag i Oslo, Bærum, Asker, Lier, Røyken, Hurum og Drammen. Er du på utkikk etter en dyktig takstmann? Asker Takstforum får jobben gjort presist og alltid med en omfattende skriftlig rapport til kunde. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Kontakt oss