post@atfas.no

Dagfinn Mosveen – Takstmann i Asker Takstforum

Takstmann Dagfinn Mosveen er utdannet ingeniør innen bygg og anlegg, med solid erfaring fra byggeledelse, prosjektledelse og entreprenørvirksomhet. Han er videre utdannet takstmann i regi av NTF, og sertifisert av Det Norske Veritas. Dagfinn Mosveen har lang og bred bransjebransjen, og er sertifisert fir verditaksering av bolig, så vel som boligsalgsrapporter og tilstandsanalyser. Han jobber effektivt, strukturert og målrettet. Enten du skal selge bolig, eller trenger en verdivurdering av andre årsaker – vi i Asker Takstforum hjelper deg.

Den unnværlige tilstandsrapporten

Det er i dag ikke krav om tilstandsrapport ved salg av bolig. Det betyr ikke at den ikke er nødvendig, og anbefales i dag av de fleste aktører når du skal selge bolig. En tilstandsrapport skal inneholde følgende:

  • Måling av areal
  • Detaljert analyse av byggeteknisk tilstand
  • Egenerklæringsskjema fra selger
  • Vurdering av dokumentasjon vedrørende geologiske forhold og radon
  • VVS- tekniske anlegg, så vel som en forenklet analyse av elektriske forhold
  • Vurdering av branntekniske forhold
  • All samlet dokumentasjon om bolig, slik som utført arbeid og oppussing gjort av kvalifiserte håndverkere
  • Rømningsvei, lysflate samt takhøyde for P-rom

Dette er en omfattende kontroll hvor takstmannen skal følge faste punket og gi detaljerte beskrivelser av funn. Takstmann Dagfinn Mosveen har lang erfaring med slike tilstandsrapporter. Ta gjerne direkte kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker å gjøre en avtale.

Lokale, uavhengige takstmenn

I Asker Takstforum er vi stolte over å tilby takst- og verdivurderinger der vår fulle lojalitet ligger hos deg som kunde. Vi er opptatt av å levere nøytrale rapporter som gir et sannferdig bilde av tilstanden til boligen eller tomten. Dette er viktig for å sikre seg ved boligsalg eller kjøp. En takstmann kan også utarbeide det som er kjent som en vedlikeholdsplan. Med en vedlikeholdsplan tar du godt vare på bygningsmasser, og har muligheten til å utarbeide og utbedre skader før det blir store kostander for reparasjon og eventuell utbytting av materialer. En oversikt over kommende utgifter tilknyttet utbedringer gir deg kontroll over budsjettet år fremover i tid. Høres dette ut som noe du kunne ha ønske om? Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss